top of page

Tot 1 september is enkel Video Consultatie beschikbaar. Afspraak maken >

Juridisch advies bij Wetswinkel

Vaste prijs zonder commerce, dit al 35 jaar.

Ervaren beroepsjuristen. Onze juristen werken overdag op de juridische dienst van een overheid, onderneming of een notariaat. Hun focus staat niet op betwisting maar op oplossing. 

Toewijding. Onze juristen zijn vrijwilligers die naast hun dagtaak andere personen concreet willen helpen met hun juridische expertise.

Kies hoe je juridisch advies krijgt. Online of op één van onze locaties.

Consultatie
zonder afspraak

Een beroepsjurist luistert en geeft praktisch juridisch advies

2 locaties: Antwerpen en Merksem

€ 25

Consultatie
met afspraak

Een beroepsjurist luistert en geeft praktisch juridisch advies

11 locaties in Vlaanderen en op minder dan 30 min. rijden

€ 25  

Selecteer locatie

Beroepsjurist met +10 jaar ervaring

Video Consultatie

Een beroepsjurist luistert en geeft praktisch juridisch advies

Upload documenten en wij analyseren

Zo nodig met nazorg

Online advies waar je ook bent via laptop, tablet of gsm

€ 60  

Liever telefonisch een afspraak maken?

Dat kan. We willen ook op praktisch vlak de drempel zo laag mogelijk houden.

Bel ons voor tekst en uitleg op het algemene telefoonnummer: 03 647 28 38. We zijn bereikbaar in de ochtend van 10:00 tot 12:00 van maandag tot donderdag, uitgezonderd feestdagen.

Alle voordelen. Alleen bij Wetswinkel.

Wij luisteren

​Een gesprek met een vakman is vaak een goed begin om tot een oplossing te komen. Wij luisteren onbevangen naar jouw probleem en bekijken samen met jou welke oplossingen het meest aangewezen zijn.

Praktisch advies

​Jij schetst ons de situatie en stelt je vragen. Wij bekijken of in het recht voor jou oplossingen verscholen zitten. Na zo’n gesprek weet je vaak waar je aan toe bent of wat je te doen staat.

Vaste prijs

​Korte of lange rechtsvragen, korte of lange antwoorden: elke formule heeft zijn vaste prijs. Bij een advocaat volgen er soms hoge kosten. Wetswinkel focust echter op eerstelijns rechtsbijstand aan een vast bedrag. Met en zonder afspraak is de prijs € 25. Voor een Video Consultatie is de prijs € 60.

Bekwame juristen

​Onze juristen werken overdag op de juridische dienst van een overheid, onderneming of een notariaat. Zij beschikken over veel ervaring, hun focus is niet gericht op betwisting maar op oplossing. Op vaste momenten volgen zij vorming door hun juridische kennis te verdiepen en om hun consultatie-vaardigheden aan te scherpen. Niet toevallig maken onze gewezen juristen (ex-winkeliers) later vaak een mooie beroepscarrière.

Geen commerce

​Wetswinkel is een vereniging zonder winstoogmerk en volledig ongebonden. Als enige speler op deze markt kiezen we er al 35 jaar voor om enkel actief te zijn op de eerstelijns rechtshulp. Ons juridisch advies staat dus niet in functie van het willen voeren van een procedure of andere (bij-)bedoelingen.

Toewijding

​Onze juristen zijn vrijwilligers die naast hun dagtaak andere personen concreet willen helpen met hun juridische kennis en ervaring. Het feit dat hun engagement vaak vele jaren duurt zegt veel over hun toewijding.

bottom of page